Wie wij zijn

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Werving en Selectie

Vinden van nieuwe medewerkers is een tijdrovende bezigheid en is steeds meer een specialisatie binnen HR. Naast het selecteren van de juiste kandidaat voor uw organisatie, ligt op dit moment de grootste uitdaging in het werven van de juiste kandidaat. Onze consultants hebben veel expertise en alle middelen in huis om de juiste kandidaat te kunnen werven en selecteren.  Denk hierbij aan het kunnen opstellen van een doelgroep analyse en het inzetten van de benodigde middelen om de juiste kandidaat te werven. Daarnaast hebben onze consultants ruime ervaring in interviewtechnieken en hebben we de mogelijkheid om diverse assessments in te zetten. Uiteraard start alles om samen met de opdrachtgever het juiste profiel op te stellen.

 

Detachering

Indien u snel en efficiënt wenst te beschikken over hooggekwalificeerd personeel vanwege een project, specifieke ondersteuning of extra capaciteit gedurende een langere periode, dan is dit de oplossing. De tijdelijke werknemer staat reeds bij ons op de payroll en uw bedrijf profiteert van zijn/ haar expertise. Daarnaast is detachering uitermate geschikt als instrument om in te zetten als werving & selectie. Waarbij het werkgeversrisico bij Grafton ligt, hebben wij tevens als doel om gedurende deze periode de medewerker optimaal inzetbaar te krijgen voor onze opdrachtgever. Denk hierbij aan opleiding, begeleiding en training.

 

Freelance

Grafton staat binnen haar netwerk in contact met veel specialisten die werken op Freelance basis. Deze Freelancers willen graag met ons werken omdat wij een transparante manier van werken hebben, kennis hebben van het vakgebied van de specialist en van de arbeidsmarkt. Freelancers werken via ons conform de gestelde wetgeving (modelovereenkomst). Dit geeft u de mogelijkheid risicoloos invulling te geven aan een project.