Recruitment made with care

Top jobs in Fashion

Store Manager

Middelburg

Verkoopmedewerker

Harderwijk

Sales Advisor

Amsterdam

Het proces

1

CV

Ga naar de desbetreffende vacature en verstuur jouw cv door op solliciteren te drukken.

2

Feedback

Wij zullen grondig naar jouw CV kijken en zullen z.s.m. feedback geven. Mocht er geen match zijn, dan houden we jou graag in onze talentpool. Is er wel een match, dan ga je door naar de volgende ronde.

3

Kennismaking

Zien wij een match tussen jou en de vacature of wellicht een andere vacature, dan zullen we een call of een video call inplannen om kennis te maken. Of wij nodigen jou gezellig uit bij ons op kantoor voor een kop koffie.

4

Voorstellen

Wij communiceren direct met de HR Managers om jouw profiel te bespreken. Het voordeel is dat wij jou pitchen, hiervoor hoef je zelf niks te doen. Wij nemen contact met jou op als we de feedback hebben ontvangen.

5

Op gesprek bij het merk

Mocht het merk enthousiast zijn, dan zorgen wij dat je een kennismaking krijgt met de desbetreffende persoon van het merk. De procedure verschilt per merk, wij houden jou op de hoogte we geven jou alle informatie die jij moet weten.

6

Onderhandeling

Mochten beide partijen de gesprekken leuk hebben ervaren dan is er een match!Je zult een voorstel krijgen. Ook hierbij helpen wij jou om het beste eruit te halen. Dit noemen wij de onderhandelingsfase of contractfase.

Succesverhalen

Wij proberen te streven naar een goede band met onze kandidaten. Misschien kunnen we nu niks voor elkaar betekenen, maar wellicht wel in de toekomst. Hieronder zie je de comments van kandidaten die wij hebben geholpen en waar wij nog steeds goed contact mee hebben. In deze tijd is het belangrijk om je netwerk te gebruiken, dus laten we connecten!

Mr. Pando

Store Manager Armani PC Hoofstraat Amsterdam

Merissa

Department Manager at Gucci in the Outlet McArthurglen Outlet

Brenda

Store Manager C.P. Company Amsterdam

Het team

Wij werken samen met de mooiste Internationale Fashion merken. Wij proberen altijd een match te vinden tussen de kandidaat en het merk. Dit kunnen zowel Instore posities zijn als hoofdkantoor functies. Mocht jij op zoek zijn naar een nieuw avontuur binnen de Fashion, bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct. Mocht er geen passende vacature zijn voor jou, maar je bent wel op zoek, aarzel dan niet en stuur ons een mailtje met jouw CV en een korte introductie. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Hieronder de contactgegevens van de Fashion recruiters die jou kunnen helpen. Tot snel!

Robin Schmit

Lead Recruitment Fashion & Luxury Team

Tom Broekhuijse

Recruitment Consultant Fashion & Luxury

Markela van Amson

Recruitment Consultant Fashion & Luxury

Onze partners

Onze organisatie in cijfers

120+
Fashion & Luxury merken binnen Europa
15+
Jaar ervaring
15+
Internationale Fashion recruiters
25%
Jaarlijkse groei
fal_logo