Contact

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Of je nu een kandidaat bent die op zoek is naar een volgende uitdaging of een organisatie met een personeelsbehoefte, neem vandaag nog contact op met het team van Grafton en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen.

Een Consultant praat graag met je verder over je behoeften. Stuur een mail naar info@grafton.nl of vul het onderstaande formulier in en er wordt binnen twee werkdagen contact met je opgenomen. 

*Door je verzoek in te dienen, ga je akkoord met de verwerking van je persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

 

Hoe nemen wij contact met je op?

Heb jij bij ons gesolliciteerd via de website, dan heb je, als het goed is, jouw telefoonnummer en jouw e-mail adres achtergelaten. We benaderen je dan telefonisch of sturen je een e-mail bericht toe via onze bedrijfse-mail adressen die voorzien zijn van @gigroup.com en een Gi Group handtekening.

Hebben we je gegevens via de Indeed C.V. database? Dan sturen we je via dat platform een bericht toe.

We kunnen je verder ook benaderen via een LinkedIn (Inmessage). Onze collega’s hebben altijd de juiste bedrijfsnaam in hun werkervaring staan. Klik je op de bedrijfspagina dan kun je ook altijd nagaan of onze collega er daadwerkelijk werkt.

Wij benaderen je nooit via een Telegram bericht.

Ben je benaderd en twijfel je of de persoon echt een medewerker van Gi Group is? Neem dan contact met ons op via info@grafton.nl