Over ons

Grafton Recruitment, opgericht in 1983, is een van de grootste recruitmentbureaus van Europa. De organisatie is actief in landen binnen Europa te weten; Nederland, Frankrijk, Engeland, Tsjechië, Litouwen, Duitsland, Roemenië, Hongarije, Polen en Slowakije.

De organisatie is een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van Recruitment, Talent Management en HR. Grafton richt zich op kandidaten op MBO-/ HBO- en Universitair niveau. Grafton heeft jarenlange ervaring en expertise binnen de werving & slectie van vast en tijdelijk personeel. We bemiddelen professionals op basis van: 

  • Vast dienstverband 
  • Freelance
  • Uitzenden (White Collar)
  • Projectmatige detachering

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de private als de publieke sector.

Working Grafton
Gi Group
Sinds 2018 maken we deel uit van Gi Group Holding.

Gi Group Holding Nederland is onderdeel van één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld. Ooit in 1998 gestart in Italië als Generale Industrielle, zijn wij vandaag de dag het 8e grootste Europese uitzendbureau en wij behoren tot de top 15 wereldwijd. Onze missie is om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de arbeidsmarkt en daarbij het menselijke aspect voorop te stellen. 

We zijn er sterk van overtuigd dat mensen moeten worden ondersteund om gedurende een lange periode van hun leven aan het werk te blijven. Werk moet worden getransformeerd om alle factoren te elimineren die werknemers ontmoedigen of belemmeren om op de arbeidsmarkt te blijven of te komen werken.

We zijn momenteel actief in 34 landen in Europa, APAC en Amerika. Wereldwijd hebben we meer dan 20.000 klanten. 

Wil je meer weten over onze holding, bezoek de website.