Onze Visie

Onze Visie

Onze Visie

Onze visie is om mensen en organisaties in staat te stellen meer concurrerend te zijn door talent te vinden, te binden en te boeien.

  • We plaatsen innovatie en relaties centraal in alles wat we doen.
  • Grafton wil de nummer 1 zijn op het gebied van arbeidsbemiddeling en talentmanagement in Europa.

 

Onze waarden

Zorg: We besteden de grootste zorg en trots aan wat we doen en zijn van mening dat ons werk altijd zo goed mogelijk moet worden uitgevoerd om waarde te creëren voor mensen, klanten en door eenvoudige en duidelijke oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken.

Passie: We zijn gepassioneerd over het werk dat we doen en ieder van ons is toegewijd om ervoor te zorgen dat aan de behoeften, ambities en doelstellingen van onze collega's, kandidaten en klanten wordt voldaan.

Continu leren en innoveren: in een snel veranderende wereld worden we constant gedreven door nieuwsgierigheid en een oprechte wens om te leren, waarbij we onze professionele en persoonlijke kennis delen om de groei en evolutie van onze organisatie en belanghebbenden te ondersteunen

Samenwerken: Wij geloven dat werken als een team, het koesteren van een cultuur van samenwerking, ongeacht de rollen, de manier is om onze uitdagende doelstellingen te bereiken en van ons werk te genieten

Duurzaamheid: We groeien en ontwikkelen als organisatie en houden daarom altijd rekening met en waarderen onze menselijke, financiële en ecologische hulpbronnen, rekening houdend met toekomstige generaties.

Verantwoordelijkheid: We respecteren mensenrechten en diversiteit; we ondersteunen alle wetgeving die meer bescherming biedt aan werknemers en een actieve rol speelt bij het wegnemen van corruptie en elke vorm van misbruik of illegaal gedrag.

 

2018 Overgenomen door Gi Group Holding

2019 Opening Nederland en India

2020 Opening Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Lituania, Duitsland, Bulgarije, Italië, Roemenië en Zwitserland